Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Dodon: "Socialiștii nu vor veni…

Dodon: „Socialiștii nu vor veni la consultări, fiindcă ele nu au niciun rost”

„Președintele Timofti iarăși ne-a invitat la consultări (luni la 11:30). „În conformitate cu Constituția”, spune el. Timofti înțelege că nu are rost să insiste să votăm un Guvern, de aceea ne cheamă doar pentru a respecta rigorile și formalitățile,” scrie într-o postare pe Facebook, liderul socialiştilor, Igor Dodon.

Dodon spune că socialiştii nu vor veni la consultări, fiindcă acestea nu ar avea nici un rost, iar unica soluție pentru a scoate țara din captivitate este declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

„Acum ca niciodată suntem aproape de atingerea obiectivului nostru principal – declanşarea alegerilor parlamenare anticipate,” crede Dodon.

„Când președintele Timofti va înțelege aceste lucruri și ne va invita la consultări despre cum putem ajunge mai rapid la anticipate, noi vom răspunde invitației lui,” mai menţionează Dodon în postare.

În final, liderul PSRM, a îndemnat toţi socialiştii şi susţinătorii acestora să fie uniţi şi mobilizaţi. „PSRM va fi cel are va pune punct acestei guvernări dezastroase pentru ţară, ” a mai scris acesta.