Detalii noi despre accident: Igor Dodon și doi membri ai familiei sale au fost transportați de urgență la spital

Igor Dodon si doi membri ai familiei sale au fost transportati la spital, dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier pe soseaua Chisinau-Calarasi.

Reprezentanți ai poliției au declarat pentru PRO TV ca seful statului si inca doi membri ai familiei sale au fost transportati la spital, dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier produs pe soseaua Chisinau-Calarasi.

Cortegiul Prezidențial a fost implicat într-un accident rutier pe traseul Strășeni – Călărași. Informația a fost confirmată de către Inspectoratul General al Poliției (IGP). Polițiștii se află la fața locului.

Contactat de ZdG, purtătorul de cuvânt al președinției, Maxim Lebedinschi, ne-a spus că se află într-o deplasare în afara țării și nu cunoaște detalii despre accident.

UPDATE: Două mașini din coloana oficială a președintelui țării au fost implicate într-un accident rutier. Persoanelor aflate în automobilele implicate în accident le-a fost acordat ajutor medical. Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului.

Potrivit IGP, în una dintre mașini se afla președintele Igor Dodon. Conform primelor informații, șeful statului ar fi fost transportat la spital.

UPDATE: Contactat de ZdG, biroul de informaţii al Institutului de Medicină Urgentă a confirmat faptul că la spital au fost aduşi Igor Dodon şi mama acestuia, Galina Dodon. Alţi pacienţi cu numele de familie Dodon, nu au fost înregistraţi. 

UPDATE: Maxim Lebedinschi a scris pe facebook că preşedintele Igor Dodon se simte bine şi că nu a avut nevoie de intervenţia medicilor.


sursă foto: facebook.com/Cristina Olișevschi


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *