Deputatul Constantin Botnari și-a depus mandatul

Comisia juridică numiri și imunitați a luat act și a votat cererea de demisie depusă de deputatul democrat Constantin Botnari.

Anunțul a fost făcut de către deputatul socialist Grigore Novac.

Anterior, președintele PDM, Pavel Filip, a declarat că el i-a cerut lui Botnari să renunțe la mandat, deoarece nu se prezintă la ședințele plenare.

Constantin Botnari a acces în Legislativ pe lista națională. Prin urmare, în locul acestuia ar putea veni Radu Rebeja.

Și deputatul democrat Alexandru Botnari, ales primar al orașului Hâncești, urmează să decidă ce funcție alege. Potrivit lui Filip, el ar trebui să aleagă fotoliul de primar.

Fracțiunea PDM din Parlament are 30 de deputați.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *