Cine sunt cei 32 de candidați ai Mișcării Populare Antimafie la alegerile parlamentare

Mișcarea Populară Antimafie (MPA) este cea de-a șasea formațiune politică înregistrată de Comisia Electorală Centrală în cursa pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Condusă se Sergiu Mocanu, MPA a înaintat pe lista de partid 36 de concurenți electorali, doar că CEC i-a acceptat doar pe 32 dintre aceștia.

Primul candidat din lista Mișcării Populare Antimafie este Sergiu Mocanu, președintele formațiunii. Acesta este fost consilier prezidenţial al președintelui Voronin, arestat în urma protestelor din 7 aprilie 2009 şi acuzat de organizarea acelor evenimente sângeroase. După câteva luni de arest, Mocanu a fost eliberat, iar ulterior, şi-a câştigat dreptatea la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului.

Cu numărul doi în lista MPA figurează vicepreședintele formațiunii Daniela Bodrug, urmată de Vitalie Colin, inginer de profesie. În lista candidaților pe circumscripția națională se numără și mai mulți concurenți electorali care au candidat din partea Mișcării Populare Antimafie și la scrutinul din 30 noiembrie 2014. Printre aceștia se numără Carolin Velișca, Vladimir Zagareanu, Alexandru Florența, Ion Echim etc.

Candidații Mișcării Populare Antimafie pe circumscripția națională:

1. Sergiu Mocanu, profesor, președintele Mișcării Populare Antimafie (MPA)
2. Daniela Bodrug, profesor, vicepreședinte MPA
3. Vitalie Colin, inginer
4. Carolin Velișca, jurist
5. Ivan Agreci, sudor
6. Aliona Lașco, secretar-dactilograf
7. Vladimir Zagareanu, mercelog
8. Olga Vicol, bibliotecar
9. Victor Popescu, doctor în științe biologice
10. Lilia Stratan, jurist
11. Ion Echim, jurist
12. Valeriu Stoica, jurist, profesor
13. Ion Percic, strungar
14. Alexandru Florența, profesor
15. Mihail Ciorba, jurist
16. Viorel Gîrlă, arhitect
17. Mihail Stratan, liber profesionist
18. Ana Axenti, licențiat în relații internaționale
19. Valentina Olan, laborant
20. Nelea Goșman, profesor
21. Victoria Crigan, mercelog
22. Aurel Sorocovici, doctor în științe, profesor
23. Zinaida Alexa, învățător
24. Inga Agreci, contabil
25. Lucia Zagareanu, beauty specialist
26. Dina Rabaca, studentă
27. Argentina Percic, filolog
28. Ion Ilescu, șofer
29. Vladimir Butnaru, șofer
30. Simion Florența, inginer constructor
31. Victor Dihore, inginer metrolog
32. Igor Ciobanu, bucătar


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Reporter

    ANTI(?) MAFIOȚII LUCREAZĂ PENTRU MAFIOȚI?

    În mod sigur TRĂSNITUL ăsta anti (?) MAFIOT SERGIU MOCANU va lua voturi cu prepoderență de la Blocul ACUM. La alegerile parlamentare din 2014 anti(?) MAFIOȚII au luat 1,74 %, situându-se CU MULT SUB PRAGUL ELECTORAL DE 6%. Acum reitingul anti(?) MAFIOȚILOR a scăzut mult și nu va depăși 0,5%.

    Mă rog, majoritatea MEMBRILOR DE RÂND AI ANTI(?) MAFIOȚILOR sunt oameni simpli, fără studii și POATE NU ȘTIU (ÎNȚELEG) CE FAC. Da TRĂSNITUL ăsta, SERGIU MOCANU NU ÎNȚELEGE, CĂ ÎN REALITATE ADUCE VOTURI MAFIOȚILOR PLAHOTNIUK, ȘOR ȘI DODON?

    IRONIA SORȚII LA MOLDOVENI? ANTI(?) MAFIOȚII LUCREAZĂ PENTRU MAFIOȚI? După alegeri voturile celor ce nu trec pragul electoral se împart proporțional celor, care îl trec. Mafiotul principal Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk va împărți votul ANTI(?) MAFIOȚILOR cu monstrul mancurt Dodon, care și el este un MAFIOT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *