Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Ceban le-a cerut pretorilor să…

Ceban le-a cerut pretorilor să fie amenajat câte un târg de Crăciun în fiecare sector din capitală

Anul acesta, de sărbătorile de iarnă, în fiecare sector din capitală ar putea fi amenajat câte un târg de Crăciun. Cel puțin asta le-a cerut primarul Ion Ceban pretorilor, astăzi, 25 noiembrie, la ședința Primăriei.

Ceban le-a cerut pretorilor ca, pe lângă pomul principal, care ar urma să fie instalat în scurul Pieții Marii Adunări Naționale, să fie instalat câte un brad și în fiecare sector din capitală.

„Toți pretorii să aranjeze locuri, în sectoare, să nu avem doar centrul capitalei. Să fie amenajat în sectoare câte un loc unde o să poată veni oamenii la un brad, la un mic târg, la distracții pentru copii, ca să nu se deplaseze în fiecare seară în centrul capitalei. Știu că este posibil, știu că sunt agenți economici, dar vreau să vă atenționez că dacă o să fie instalat carusel sau altceva, să fie toate certificatele obținute”, a declarat Ceban.

Guvernul, deocamdată, nu a anunțat dacă va organiza Târgul de Crăciun, așa cum a făcut-o în anii precedenți. Premierul Ion Chicu a declarat că urmează să aibă o întevedere cu primarul Ion Ceban pentru a lua o decizie privind instalarea pomului de Crăciun și amenajarea străzilor capitalei pentru sărbătorile de iarna.