Ce spune PDM despre evenimentul „secret” pe care îl organizează duminică în PMAN

Partidul Democrat nu și-a înaintat încă nici un candidat în campania electorală, iar potrivit informațiilor disponibile pe site-ul Primăriei, democrații planifică organizarea unui eveniment de amploare în acestă duminică, 21 octombrie, la care sunt așteptate circa 60 de mii de persoane.

Contactat de Ziarul de Gardă, purtătorul de cuvânt al PDM a menționat că nu cunoaște nimic despre acest eveniment.

„Problema e că eu nu cunosc, nu am auzit nimic. Toată informația o dețin de săptămâna trecută când un reprezentant din alt partid a spus la o emisiune despre un asemenea eveniment și nu a fost confirmat de reprezentanții PDM. Nu pot nici să confirm, nici să infirm”, a spus Vitalie Gamurari.

L-am contactat și pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu, care a declarat că nu face parte din echipa de organizare a evenimentului, iar detaliile despre manifestație vor fi făcute mai târziu.

„Posibil să avem un eveniment duminică, dar deja detaliile, probabil, vor fi anunțate puțin mai târziu. Posibil să avem un eveniment mare, dar nu vă pot spune detalii”, a precizat Sergiu Sîrbu.

Pentru că nu a existat încă nici o informație oficială despre când vor fi înaintați primii candidați democrați pentru alegerile parlamentare, l-am întrebat pe deputatul Sîrbu dacă s-a discutat acest lucru la partid.

„Dvs vreți eu să vă spun toate secretele pe care noi le discutăm la partid? Vă spun că în scurt timp veți afla mai multe detalii”, a spus Sîrbu.

Nici purtătorul de cuvânt al democraților nu a putut să ne informeze despre lansarea în campanie a candidaților democrați, precizânt doar că, din câte cunoaște, astfel de discuții nu au avut încă loc.

Potrivit site-ului Primărei, Partidul Democrat a rezervat Piața Marii Adunări Naționale de la ora 8 dimineața, pâna la 21.00 pentru organizarea și desfășurarea unei întruniri sub formă de manifestație politică în scopul comunicării cu membrii și simpatizanții Partidului Democrat.

Tot pe 21 octombrie, PMAN-ul a fost rezervat și de PSRM. Contactat telefonic, deputatul socialist Vlad Batrîncea a declarat însă că partidul nu va organiza nici o manifestație în PMAN și că membrii partidului vor merge în teritoriu.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Ion

    Prezenta obligatorie a angajatilor institutiilor bugetare si intreprinderilor de stat! Lipsa nemotivata de la eveniment se pedepseste incepind cu dsponibilizarea din functie pina la deschiderea dosarelor penale!

  2. Reporter

    SINTAGMA INTEGRARE EUROPEANĂ ALĂTURI DE SINTAGMA INTEGRARE NKVD-ISTĂ!

    Pe numele lui Vlad Filat a fost deschis un nou dosar penal! Escrocul jidan Ilan Șor nicidecum nu poate fi condamnat nici în primul dosar pentru furtul 2,9 miliarde de dolari, unde este principalul învinuit , iar pahanul Plahotniuk, stăpânul justiției moldovenești îi deschide lui Vlad Filat al doilea dosar? Se pare că pahanul Plahotniuk se grăbește tare să sară iapa! Dosarul escrocului jidan Șor este tărăgănat ca acesta să fie ales deputat de Orhei, iar lui Vlad Filat după ce fost condamnat la 9 ani cu proces ÎNCHIS, acum i se pregătește al dolilea proces ÎNCHIS. Și canaliile astea vorbesc de SINTAGMA INTEGRARE EUROPEANĂ în constituție în timp ce fac SINTAGMA NKVD-ISTĂ în justiție?

    *

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *