Autocarele tricolore au fost duse din sectorul Buiucani al capitalei, la 30 km distanță de Chișinău

După ce manifestanții Marșului Centenar din Piața Marii Adunări Naționale au ajuns la ieșirea din Chișinău, pe strada Ieşilor “NordVest”, acolo unde erau reținute cele trei autocare tricolore, mijloacele de transport au fost duse la intrarea spre Complexul Vatra, situat la circa 32 km distanță de Chișinău.

„În prima instanță cele trei autobuze erau la Uzina de Tractoare din sectorul Buiucani, după ce am pornit din PMAN, poliția a mutat autocarele la ieșire din oraș, pe strada Ieşilor „Nord-Vest”. Acum șoferii ne spun că au fost mutați și de acolo și au fost duși la intrarea de la Vatra. Vă rugăm să ne așteptați aici, să discutăm cu forțele de ordine să ne permită cu autocarele să mergem în PMAN”, a declarat Constantin Codreanu, membru al Partidului Unității Naționale (PUN).

Codreanu a mai precizat că a fost anunțat că autocarele tricolore nu vor fi lăsate în Piață, deși sunt parte integrantă a Marșului Centenar și au în interior o expoziție cu materiale destinate Unirii.

LIVE/ Manifestanții Marșului Centenar au ajuns în PMAN. Scena a fost demontată


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *