A fost stabilită data și ora ședinței de la Curtea Supremă de Justiție care va decide soarta finală a mandatului lui Năstase

Ședința decisivă de la Curtea Supremă de Justiție pe cazul validării mandatului de primar al Andrei Năstase va avea loc luni, 25 iunie, ora 15:30.

Informația a fost publicată în agenda ședințelor Colegiului Civil, Comercial și Contencios a Curții Supreme de Justiție
Dosarul validării alegerilor locale din 20 mai și 3 iunie 2018 a ajuns la instanța supremă după ce, pe rând, Judecătoria Chișinău și Curtea de Apel Chișinău au refuzat validarea mandatului de primar al lui Andrei Năstase pe motiv că acesta a făcut agitație electorală în ziua alegerilor îndemnând oamenii să iasă la vot prin intermediul rețelelor de socializare.

Andrei Năstase a câștigat alegerile din mun. Chișinău cu peste 52% din voturi.

Vedeți aici Hotărârea prin care nu se confirmă legalitatea alegerilor din capitală

Citiți și:
ULTIMA ORĂ! CA Chișinău a respins apelul. Năstase rămâne fără mandat

CV-ul și averea judecătoarei care l-a lipsit pe Năstase de mandat


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Reporter

    TOȚI LA MITINGUL ANTIMAFIOTIC!

    Curtea Supremă de Justiție este tot atât de capturată de coordonatorul MAFIEI din Moldova Plahotniuk, ca și toată justiția! Soarta finală a mandatului lui Năstase a fost clară încă de la început. Atât cât regimul mafiot Plahotniuk nu va fi dat jos de primar antioligarhic de Chișinău, nici nu poate fi vorba! MÂINE TOȚI LA MITINGUL ANTIMAFIOTIC!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *