ULTIMA ORĂ! 28 de polițiști ai INP au fost reținuți de procurorii Anticorupție

În timpul unei ședințe la Ministerul Afacerilor Interne, 28 de angajați ai Inspectoratului Național de Patrulare au fost reținuți de către procurorii Anticorupție în comun cu Inspectoratul General al Poliției.

Procuratura generală anunță că va oferi detalii referitor la operațiunea de reținere a angajaților în cadrul unei conferințe de presă, la ora 17:00, la sediul Procuraturii Anticorupţie.
Conferinţa de presă va fi susţinută de conducerea Procuraturii Anticorupţie şi cea a Inspectoratului General al Poliţiei.

Foto simbol


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *