Şi-a ucis mama pentru moştenire

Un bărbat din raionul Briceni este condamnat pentru omorul mamei sale.

Incidentul s-a produs acum un an, în urma unui conflict cu mama sa, pe motiv de presupunere că femeia refuza să-i lase casa prin testament. Înfuriat, bărbatul i-a aplicat mamei sale multiple lovituri cu două bare de lemn. În urma leziunilor grave, femeia, în vârstă de 62 de ani, a decedat. Potrivit procurorilor, anterior bărbatul deseori îşi bătea mama.

Pentru comiterea violenţei în familie, soldată cu decesul victimei, inculpatul, în vârstă de 38 de ani, a fost condamnat la 7 ani de închisoare.

Sentinţa este cu drept de atac conform prevederilor stabilite de lege.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *