Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Reținut pentru amenințare cu armă…

Reținut pentru amenințare cu armă pneumatică

Un bărbat din mun. Bălți a fost reținut de forțele de ordine pentru huliganism. Acesta a amenințat paznicul unei spălătorii auto cu un pistol.

Astfel, la data de 15 februarie curent, în jurul orei 01:00, pe strada Aerodromului din mun. Bălți a fost solicitată Poliția. Ajunși la fața locului, polițiștii de patrulare au depistat un bărbat, cu semne vizibile de ebrietate, care amenința paznicul întreprinderii cu o armă pneumatică. Suspectul invoca, că vrea să-și restituie buletinul de identitate ridicat, anterior, de către proprietarul spălătoriei auto.

Grație operativității și profesionalismului manifestat de inspectorii de patrulare, bărbatul a fost încătușat și condus la Inspectoratul de poliție Bălți.

În timpul documentării, suspectul s-a dovedit a fi un localnic, în vârstă de 32 de ani, care deține arma legal. În privința acestuia a fost pornită o cauză penală pentru „Ameninţare cu omor ori cu vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii”. Dacă bărbatul va fi găsit vinovat, el riscă pedeapsă sub formă de amendă în mărime de la 4 000 la 8 000 de lei sau până la 3 ani de privațiune de libertate.