Principală  —  IMPORTANTE   —   Cazuri noi de COVID-19 în…

Cazuri noi de COVID-19 în rândul procurorilor. Administrația Procuraturii Generale a dispus ca o parte a angajaților să lucreze de la distanță

Noi cazuri de COVID-19 printre angajații Procuraturii Generale (PG). Unul dintre procurorii care activează în cadrul instituției ne-a comunicat că situația este gravă, că angajații își faci griji pentru sănătate lor, iar administrația PG nu întreprinde nicio acțiune în acest sens.

Procurorul ne-a mai comunicat că în cadrul PG au fost confirmate 6 cazuri noi de COVID-19. De cealaltă parte, procurora Maria Vieru declară despre infectarea a doar trei angajați ai PG. Aceasta ne-a mai comunicat că, în total, în cadrul instituției au fost confirmate nouă cazuri de COVID-19, opt dintre care sunt procurori.

„Persoanele care au intrat în contact cu cei infectați se află în autoizolare, sub monitorizarea medicului de familie”, precizează Maria Vieru.

În legătură cu depistarea noilor cazuri de COVID-19, Maria Vieru susține că începând de la 11 iunie, administrația a dispus ca o parte a angajaților să muncească la distanță, astfel încât să fie asigurată funcționalitatea instituțională, iar pentru cei, a căror prezență va fi necesară în incinta sediului PG, vor fi menținute reguli stricte de prevenire și protecție.