VIDEO/ Momentul în care Vladimir Putin și Volodimir Zelenski sunt întâmpinați de Macron la Palatul Elysee

Preşedinţii rus Vladimir Putin, președintele ucrainean Volodimir Zelenski și cancelarul german Angela Merkel au sosit, luni după-amiaza, la Paris, scrie presa de peste Prut.

Scopul summitului la care vor participa cei trei este încercarea de a relansa procesul de pace în Ucraina. împreună cu omologul lor francez Emmanuel Macron.

Vladimir Putin a sosit puțin după ora locală 15.00 (16.00, ora R. Moldova) la Palatul Elysée. 

Înaintea sa sosiseră deja Volodimir Zelenski şi Angela Merkel, în vederea unor întâlniri bilaterale înaintea unei reuniuni în patru prevăzute la ora locală 16.00 (17.00, ora R. Moldova).

Iată sosirea lui Zelenski la Palatul Elysee: 

Sursa: Stirileprotv.ro


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *