Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Redactorul-șef adjunct al canalului de…

Redactorul-șef adjunct al canalului de telegram pe care a fost postat un video despre palatul atribuit lui Putin și-a dat demisia

Redactorul-șef adjunct al canalului de Telegram din Federația Rusă, Serghei Titov, pe care anterior a fost publicat un video despre palatul atribuit liderului rus, Vladimir Putin, în investigația opozantului rus Alexei Navalny și a colegilor săi, dar și un interviu cu omul de afaceri și miliardarul rus, Arkadi Rotenberg, care a declarat că este beneficiarul complexul de clădiri, și-a dat demisia, relatează Kavkaz uzel.

Potrivit acestuia, demisia sa vine după ce întreaga lui muncă, dar și a colegilor săi „a fost călcată în picioare” „la indicația „persoanelor îmbrăcate în costume” care amintesc de perioada sovietică”. Redactorul-șef adjunct a postat și pe canalul lui personal de Telegram anunțul în legătură cu demisia sa, dar și motivele pentru care a luat această decizie.

Am trăit în această zonă gri și am luptat disperat pentru a nu scrie nimicuri. Dar acolo au decis altfel. Ați văzut video. Munca oamenilor talentați, miile mele de nopți nedormite, cea mai bună practică a incidentelor străine (nu am concurenți aici), toate experiențele noastre tocmai au fost eliminate prin „deciziile persoanelor în costume cărora nu le pasă de jurnaliști. Am o mare dragoste pentru redacție (își tratează perfect angajații), un mare respect pentru Maxim, dar nu ei au decis toate acestea. Vine de mai sus – ca în URSS. Nu aș lucra niciodată în RT, VGTRK sau Pervy. Dar pe oameni nu i-a întrebat nimeni, ci doar ne-au transformat în asta. De aceea a trebuit să renunț la slujba mea preferată”, a scris Titov pe Telegram.

La 29 ianuarie, redactorul canalului de telegram din Rusia, Maxim Iksanov, spunea că a reușit să ajungă în palatul de pe malul rusesc al Mării Negre atribuit lui Vladimir Putin în cea mai recentă și populară investigație a opozantului rus Alexei Navalny. Ulterior, la 30 ianuarie, acesta a publicat un filmuleț în care miliardarul rus, Arkadi Rotenberg, afirma că acest castelul i-ar aparține lui.

Sursa: Kavkaz uzel