Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Putin susține că „operațiunea militară…

Putin susține că „operațiunea militară specială” din Ucraina se desfășoară conform planurilor sale: „Operațiunea se desfășoară cu succes”

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a comentat situația economică din țară, în contextul sancțiunilor occidentale. Potrivit lui Putin, „operațiunea specială” din Ucraina a fost doar un pretext pentru Occident pentru a impune sancțiuni Rusiei.

Cât despre așa-numita „operațiune specială” din Ucraina, Putin susține că aceasta ar fi fost începută pentru a elimina pericolele, iar „Rusia nu are scopul să ocupe Ucraina”.

„Operațiunea se desfășoară cu succes. Se desfășoară în conformitate cu toate planurile noastre aprobate inițial. Remarc că Ucraina, care este susținută de SUA și EU, intenționat s-a pregătit pentru un scenariu de luptă”, a declarat Vladimir Putin în cadrul unei conferințe.

De asemenea, liderul Rusiei spune că, „tactica Ministerului rus al Apărării în „operațiunea militară specială” din Ucraina s-au pe justificat pe deplin, „se face totul pentru a evita pierderile în rândul populației civile”.