Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Lângă Kiev, trupele ruse au…

Lângă Kiev, trupele ruse au intrat în luptă între ele: 9 tancuri și 4 vehicule blindate de transport de trupe au fost distruse

Vineri, 4 martie, în a noua zi a războiului pe scară largă al Rusiei împotriva Ucrainei, trupele ruse au intrat în luptă între ele. În rezultat, partea rusă a pierdut 9 tancuri și 4 vehicule blindate de transport de trupe.

Forțele armate ale Ucrainei raportează că, în după-amiaza zilei de vineri în satul Severînivka, din regiunea Kiev, trupele ruse au intrat în luptă între ele.

„În rezultat, trupele inamice au pierdut 9 tancuri și 4 vehicule blindate de transport de trupe. Asta ne-a salvat 13 rachete antitanc”, scrie sursa.

Forțele Armate ucrainene au indamnat soldații ruși să continue în același ritm. – „Înțelegem manifestarea unor astfel de tendințe sinucigașe în rândul ocupanților și le cer să continue în acest spirit”.

Bilanțul matinal al Comandantului Forțelor Armate ale Ucrainei arăta că 9.166 de militari ruși și-au pierdut viața în războiul din Ucraina, iar sute de vehicule blindate și zeci de avioane au fost distruse.