Moldo Crescendo te invită la un nou concert de muzică clasică

Între 17-25 Noiembrie, Moldo Crescendo Trio – Dan-Iulian Druțac (vioară), Constantin Borodin (violoncel) și Marcel Lazăr (pian) se vor afla în Berna, Elveția, la unul din cele mai prestigioase master-class-uri de muzică de cameră din Europa – ECMA. Cu această ocazie au decis să vină imediat după master-class, să cânte și să povestească despre experiența lor, celor de acasă, dar mai ales, să aducă muzica clasică cântată la un nivel cât mai înalt, pe scena Sălii cu Orgă.

Dan-Iulian studiază la Londra, Constantin la Berlin iar Marcel la București, iar după întâlnirea din Berna vor reveni la Chișinău. În programul concertului vor fi două trio-uri celebre de Wolfgang Amadeus Mozart și Johannes Brahms. Interpretările vor fi precedate de tradiționalele explicații marca Moldo Crescendo.

Elevii și studenții instituțiilor de muzică au acces gratuit la prezentarea carnetului.

Concertul va avea loc la Sala cu Orgă, iar mai multe detalii puteți afla AICI.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *