Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Zeci de oameni depun flori…

Zeci de oameni depun flori și aprind lumânări în fața Ambasadei Rusiei la Chișinău, în memoria victimelor de Crocus City Hall

Sursa foto: ZdG

În fața Ambasadei Rusiei de la Chișinău, zeci de persoane depun flori și aprind lumânări în memoria victimelor masacrului de la sala de concerte Crocus City Hall de la periferia Moscovei. În preajma Ambasadei pot fi citite și zeci de mesaje de condoleanțe, scrise în română, rusă și italiană. 

Zeci de oameni depun flori și aprind lumânări în fața Ambasadei Rusiei la Chișinău

Vineri seara, 22 martie, în sala de concerte Crocus City Hall de la periferia capitalei Federației Ruse a avut loc un atac armat, în cadrul căruia mai multe persoane au intrat în clădire și au început a trage în oameni. Ulterior, în clădire a izbucnit un incendiu.

Cei vinovați au reușit să fugă de la fața locului și sunt acum căutați de autoritățile rusești. La câteva ore după tragedie, gruparea militantă sunită Stat Islamic a revendicat pe canalul de Telegram al grupului responsabilitatea pentru atac, informează Reuters.

Comitetul de Investigații al Federației Ruse a anunțat că numărul morților în urma atacului terorist de la Moscova a crescut la 133.