Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   VIDEO/ Câștigătorii Cupei Mondiale au…

VIDEO Câștigătorii Cupei Mondiale au ajuns la Buenos Aires, fiind întâmpinați ca niște eroi

Foto: Profimedia

Mii de fani extaziați au întâmpinat marți, la primele ore ale dimineții, în Buenos Aires, echipa de fotbal a Argentinei, după ce avionul care îi transporta pe Lionel Messi și pe colegii săi de echipă câștigători ai Cupei Mondiale a aterizat pe aeroportul Ezeiza, scrie Reuters.

Capitala argentiniană a fost în stare de sărbătoare de la victoria dramatică împotriva Franței în finala de duminică din Qatar, care a oferit țării prima victorie la Cupa Mondială de când Diego Maradona a ridicat trofeul în urmă cu 36 de ani.

Jucătorii, purtând la gât medaliile de aur și ținând pe rând trofeul Cupei Mondiale, au salutat fanii dintr-un autobuz descoperit, în timp ce luminile a mii de telefoane mobile scânteiau și steagurile fluturau în mulțime.

Suporterii bucuroși au cântat în ritmul unei tobe, iar focurile de artificii au luminat cerul în timp ce autobuzul își croia încet drum printre mulțimi.

Mii de oameni au urmărit avionul, al companiei aeriene de stat Aerolineas Argentinas AR1915, pe tot drumul de la Doha și cu o escală la Roma, notează sursa citată.

Argentina a învins Franța cu 4-2 la penalty-uri, după o remiză scânteietoare de 3-3. Messi a marcat de două ori, iar francezul Kylian Mbappe a înscris de trei ori.

Messi, în vârstă de 35 de ani, a anunțat că finala va fi ultimul său meci la Cupa Mondială, deși intenționează să mai joace câteva meciuri pentru echipa națională.