Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Noua ediție a Festivalului EcoGastroEtnica

Noua ediție a Festivalului EcoGastroEtnica

A doua ediție a festivalului EcoGastroEtnica invită toți doritorii, în perioada 28-30 august,să savureze un final de vara în cele mai pitorești locuri din țară, în valea Răciulei, r. Călărași.

În cadrul festivalului vor fi promovate tradițiile neamului nostru: coacerea pâinei de casă și hulubașilor la cuptoarele bunicii, pregătirea mustului, vinului și țuicei la bordei la bunelu, pregătirea zemii și sarmalelor în frunze de varză sau viță de vie. De asemenea, cei prezenți vor avea parte de un concert cu artiști autohtoni, cum ar fi: Anișoara Puică, Mariana Mihăilă, Valentin Uzun și formația Tharmis, Nicoale și Isidor Glib, Doinița Gherman, Gus și Kapushon, Dara & Carla’s Dreams. La festival, oamenii vor putea participa la master class-uri și alte activități atât pentru maturi cât și pentru copii. De asemenea, organizatorii evenimentului au pregătit și un târg de produse agricole și cu lucrările meșterilor populari și handmade.

Prețul biletului este de 50 de lei pentru o zi, 80 de lei pentru două zile și 110 lei pentru trei zile.

Menționăm că fiecare bilet participă la o tombolă. În prețul biletului intră prețul la spectacolele în aer liber și concert, teatru educativ pentru copii, master class-uri culinare gratuite. Intrarea pentru copii de până la 12 ani este gratuită.