Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   După ce a șters postarea…

După ce a șters postarea prin care îl numește pe noul ministru al Mediului „prostălan”, Ion Ceban a republicat mesajul, adăugând că „acum caut în ce mod a fost șters mesajul anterior”

Imediat după anunțul privind numirea în funcție a unui nou ministru al Mediului, primarul Chișinăului, Ion Ceban, l-a numit pe acesta „prostălan de la PAS”. La mai puțin de o oră însă, Ceban a renunțat la postare.

La scurt timp, Ceban a publicat din nou același text, adăugând că „acum caut în ce mod a fost șters mesajul anterior”. Contactat telefonic, edilul nu ne-a răspuns pentru a comenta acțiunile.

După anunțul premierului Dorin Recean privind numirea lui Sergiu Lazarencu în funcția de ministru al Mediului, edilul Chișinăului, Ion Ceban,tot el și lider al Mișcării Alternativă Națională (MAN), a venit cu o reacție, numindu-l pe noul ministru „prostălan”.

Sursă: facebook/ Ion Ceban

Încă un prostălan de la PAS, ministru cu salariu de 100 de mii, deja la Ministerul Mediului. Fără studii, fără experiență. Vremuri bune”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Textul a stârnit mai multe reacții în mediul online, fiind preluat și de unele instituții media. La scurt timp, primarul Chișinăului a șters postarea.

Câteva minute mai târziu, Ceban a repostat mesajul, cu precizarea că „acum caut în ce mod a fost șters mesajul anterior”.

Sursă: Facebook/ Ion Ceban

Ceban a folosit și anterior acest apelativ, când i-a numit „prostălani” pe locuitorii capitalei, care s-au arătat nemulțumiți de calitatea proastă a lucrărilor de deszăpezire, în special pe trotuare.

„Am văzut tot felul de prostălani care comentează în spațiul public diferite lucruri și îndrugă verzi și uscate, începând de la foști primari și alți experți care joacă cărți lângă sobă”, a menționat Ceban în ianuarie.