Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Contul de Instagram al Svetlanei…

Contul de Instagram al Svetlanei Loboda, blocat pe teritoriul Ucrainei. Reacția artistei

Contul de Instagram al Svetlanei Loboda, interpreta născută în Ucraina, dar care și-a construit cariera muzicală în Federația Rusă, a fost blocat pe teritoriul Ucrainei. Astfel, artista a pierdut un număr mare de abonați, ceea ce înseamnă că veniturile sale din Instagram vor scădea considerabil, scrie presa ucraineană.

„Ieri, Instagram-ul meu a fost blocat pe teritoriul Ucrainei. S-a întâmplat imediat după ce am făcut o postare despre programele caritabile menite să-i ajute pe ucrainenii care și-au pierdut casele”, a scris Loboda.

Ea și-a exprimat îngrijorarea cu privire la „cinismul celor care caută să câștige popularitate într-un moment în care o parte din regiunile Ucrainei sunt în pragul unei catastrofe umanitare”.

„Sunt îngrozită de nivelul de cinism al clienților care, într-un moment în care o parte din regiunile Ucrainei sunt în pragul unei catastrofe umanitare, caută să câștige popularitate ieftină în cercuri restrânse cu populism nesfârșit în loc de fapte reale”, a mai spus Loboda.

Anterior, interpretele Sofia Rotaru și Svetlana Loboda, născute în Ucraina, dar care și-au construit cariera muzicală în Federația Rusă, au transmis mesaje de încetare a războiului.

Printr-un mesaj video, Svetlana Loboda a vorbit despre rudele sale care sunt în mijlocul războiului, în Ucraina.

VIDEO/ Mesaje anti-război din partea Sofiei Rotaru și Svetlanei Loboda: „Ucraina pierde și pierde oameni în fiecare minut”