Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Accidentul de la Căușeni. Cei…

Accidentul de la Căușeni. Cei 46 de pasageri ai autocarului se întorceau dintr-o excursie

Sursa foto: protv.md

Cei 46 de pasageri de la bordul autocarului implicat în gravul accident de la Căușeni se întorceau dintr-o excursie. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către Diana Fetco, șefa secției comunicare și protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP).

„Un bărbat a decedat în urma unui accident rutier produs vineri seara în jurul orei 17:00 în apropierea localității Grigorievca. La fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un bărbat de 48 ani, în timp ce conducea un autoturism de marca Nissan, s-a tamponat frontal cu un autocar condus de un bărbat de 56 ani, care transporta 46 de pasageri.

Urmare a impactului, autocarul s-a inversat, 16 pasageri au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, iar șoferul automobilului ,,Nissan” a decedat la fața locului.

Autocarul la comandă se întorceau din excursie. Poliția stabilește toate circumstanțele”, a declarat pentru ZdG, Diana Fetco, șefa secției comunicare și protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP).

Grav accident la Căușeni. O persoană a decedat, iar alte 16 persoane au fost transportate la spital cu diverse traumatisme.