Festivalul de Film și Cultură Europeană în Grădina Publică „Ștefan cel Mare”

Astăzi, la ora 14:00, locuitorii capitalei sunt așteptați în Grădina Publică „Ștefan cel Mare”, unde va avea loc deschiderea oficială a Festivalul de Film și Cultură Europeană.

Potrivit unui comunicat de presă al Delegației Uniunii Europene în R. Moldova, în această duminică vizitatorii vor avea parte de un recital de jazz, un concert al formației Via Dacă și vor putea urmări filme europene de calitate.

Iată programul evenimentului:

14.00 – Deschiderea evenimentului

14.20 – Recital de jazz

15.00 – Charleen Macht Schluss – film pentru adolescenți

17.00 – Concert susținut de Via Dacă

18.00 – Proiecție de film – Moromeții

20.00 – Proiecție de film – Truman

22.00 – Încheierea evenimentului

Vezi șiFOTOREPORTAJ: Cum este sărbătorită Ziua Europei la Chișinău


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *