Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Marina Tauber, înconjurată de…

VIDEO Marina Tauber, înconjurată de „băieți de la partid”, răspunde la întrebările jurnaliștilor: „Ați înțeles?”

Vicepreședinta Partidului Șor, Marina Tauber, a evitat să explice jurnaliștilor cum formațiunea a obținut permisiunea de a organiza o manifestație în Piața Marii Adunări Naționale, deși spațiul a fost rezervat de alte persoane. Abordată de jurnaliști după ce partidul și-a încheiat manifestația, Marina Tauber s-a arătat deranjată de întrebări.

„Noi am venit aici pentru că avem ce să spunem. V-am răspuns odată. Ați înțeles?”, a strigat Marina Tauber către reporterul ZdG, care a întrebat politiciana de ce partidul a decis anume astăzi, 26 august, să organizeze o manifestație, deși se cunoștea despre protestul antiguvernamental.

Întrebată despre numărul mare de bodyguarzi, Marina Tauber a replicat: „Care bodygarduri (bodyguarzi -n.r.)? Sunt băieții din tineretul nostru (din Partidul Șor – n.r.). Nu vedeți?”

Deranjată de întrebări, Marina Tauber a acuzat presa că ar fi plătită din banii furați, iar paza de care era însoțită a încercat să îndepărteze reporterii.

Duminică, 26 august 2018, Piața Marii Adunări Naționale a fost împărțită de două grupuri de protestatari. În timp ce Comitetul Mișcării de Rezistență Națională ACUM a organizat un protest împotriva guvernării, începând cu ora 14.00, de dimineață, spațiul din fața Guvernului a fost ocupat de grătare, corturi, mese și o scenă la care a răsunat muzică populară. Organizatorii celei de-a doua manifestații sunt activista Maia Laguta și Aurel Bucureanu. Deși cei doi au rezervat Piața pentru un protest împotriva scumpirii prețurilor la carburanți, pe scena instalată au urcat reprezentanții Partidului Șor, în frunte cu liderul acestuia, pentru a critica opoziția și a-și promova formațiunea politică.