Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   PAS după ce PSRM a…

PAS după ce PSRM a anunțat că vrea 61 de deputați în Parlament: „Avem un deja-vu, parcă vorbește Plahotniuc prin gura socialiștilor. Cu 61 de Gațcani cum o să fie?”

Avem un deja-vu, asta vroia și fostul lider al PDM Vladimir Plahtniuc”. Asta spun deputații PAS despre inițiativa PSRM de a modifica Legea Supremă astfel încât în Parlamentul R. Moldova să fie 61 de deputați, ci nu 101.

Este o fumigenă, așa făcea și Vladimir Plahotniuc. Este o încercare de a distrage atenția de la lucrurile importante care se întâmplă în R. Moldova”, a declarat deputatul Sergiu Litvinenco.

„Am un deja-vu, parca vorbește Plahotniuc prin gura socialiștilor. Așa a vrut și Plahotniuc, 61 de deputați. 61 de Gațcani rezolvă ceva? Cu 61 de Gațcani cum o să fie. I-au făcut un cadou lui Plahotniuc”, a declarat deputatul Igor Grosu.

Joi, 2 iulie, PSRM a anunțat că va veni cu inițiativa de a modifica Legea Supremă astfel încât în Parlamentul R. Moldova să fie 61 de deputați, ci nu 101.

De asemenea, socialiștii au menționat că vor să interzică traseismul politic, invitând să susțină inițiativa și PDM, PAS și Platforma DA.

Aceștia au precizat că vor depune inițiativa luni.