Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Maia Sandu: Trei întrebări fără…

Maia Sandu: Trei întrebări fără răspuns pentru Igor Dodon

Au mai rămas doar câteva zile până la 13 noiembrie când cetățenii R. Moldova își vor alege președintele. Această campanie a fost una „dificilă și murdară”. Declarația afost făcută de către Maia Sandu, candidat la funcția de șef al statului.

„În această campanie, oponentul meu, Igor Dodon, a apelat la manipulare, minciună și a încercat să ne divizeze, pentru că este mai ușor să furi într-o societate divizată… În cadrul campaniei am adresat mai multe întrebări la care Igor Dodon nu a vrut să răspundă, însă oamenii trebuie să afle adevărul. Cele trei întrebări fără răspuns sunt:
1. Este adevărat sau nu faptul că Igor Dodon prejudiciază interesele producătorilor moldoveni, atunci când cere, cum a scris presa de investigație, câte 10% din venit companiilor care obțin dreptul să exporte produse în Federația Rusă?
2. Pentru ce merite a zburat cu avionul privat a lui Plahotniuc începând cu anul 2008 și de ce în anul 2012 nu a votat pentru demiterea lui Plahotniuc din funcția de vice-președinte al Parlamentului?
3. De ce i-a permis lui Plahotniuc, în februarie 2016, să dețină proprietate asupra celor cinci televiziuni și să continue să manipuleze lumea?
Știu că nu vom primi răspunsuri la aceste întrebări, dar nu trebuie să uităm că omul care nu răspunde are ce ascunde”, a conchis Maia Sandu.