Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Dodon, după închiderea secțiilor…

VIDEO Dodon, după închiderea secțiilor de vot: „Măsurările și calculele interne arată că noi conducem la o diferență destul de mare în interiorul țării”

Igor Dodon susține că, pe intern, cu excepția diasporei și a regiunii transnistrene, va acumula mai multe voturi decât contracandidata sa, Maia Sandu. Acesta a mulțumit alegătorilor pentru că au ieșit la vot și a făcut apel la „calm și la liniște”, precizând că este gata pentru „orice scenariu”.

„Primim semnale de unele încălcări, în special la votul din diasporă. De aceea, mă voi abține acum să dau aprecieri la cum a decurs votul. Eu sunt destul de optimist referitor la rezultatele acestui scrutin. Măsurările și calcule interne arată că cnoi onducem la o diferență destul de mare în interiorul țării, fără diasporă și regiunea transnistreană. O să așteptăm când vor fi numărate voturile și vom veni cu declarații suplimentare. A fost multă ură în această campanie. A fost multă luptă la limită. S-au trecut și liniile roșii, dar alegerile s-au finalizat. Chem lumea la calm și la liniște, avem nevoie de pace în R. Moldova, nu ne trebuie destabilizare. Începând cu ziua de mâine, în afară de cineva va obține cele mai multe voturi, contează ce va întâmpla mai departe în R. Moldova”, a declarat Igor Dodon.

Igor Dodon a mai precizat că urmează să revină ulterior cu noi declarații după ce vor fi cunoscute rezultatele preliminare.