Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Principalele declarații făcute de…

VIDEO Principalele declarații făcute de premierul Ion Chicu, după ședința „conducerii de vârf a țării”

Premierul Ion Chicu a făcut un apel către deputații din Parlmentul R. Moldova „să vină cu toate propunerile pentru acele patru proiecte” ce se referă la politica bugetar-fiscală pentru 2021. Totodată, Chicu a venit cu o reacție referitor la evenimentele politice din ultima perioadă. Declarațiile au fost făcute după ședința de lucru a Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, cu președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi și cu prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu.

 „Am discutat despre agenda pentru săptămâna aceasta. Agenda este marcată de acele patru proiecte bugetar fiscsale care trebuie promovate, examinate în Parlament pentru ca țara în 2021 să poată funcționa normal”, a susținut Chicu.

Guvernul face apel către deputații din Parlmentul R. Moldova „să vină cu toate propunerile pentru acele patru proiecte, să propună amendamente”.

Premierul Chicu a venit cu o reacție referitor la evenimentele politice din ultima perioadă.

„După 15 noiembrie, datorită politicienilor, R. Moldova a intrat de facto in campanie electorală pentru alegeri parlamentare anticipate. În pofida la cxeea ce declaraă, toți politicienii se pregătesc de parlamentare. Ele bineînțeles vor avea loc anul viitor. Rămâne la discreția președintelui ales și acelui în exercițiu, dar și deputaților. Guvernul are o datoria morală pentru cetățeni. să promoveze legile bugetar-fiscale. Îndemnăm politicienii să manifeste responsabilitate în aceste două săptămâniț” , a declarat Chicu.