Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Elena Bodnarenco: Un deputat PD…

Elena Bodnarenco: Un deputat PD mi-a propus o sumă din șase cifre pentru a pleca din partid

Elena Bodnarenco, deputata Partidului Comuniștilor, a declarat că un deputat din Partidul Democrat ar fi încercat să-i propună bani și funcții pentru famila sa, pentru a părăsi PCRM-ul. Declarațiile au fost făcute de Bodnarenco în cadrul emisiunii „Interpol”, de la postul TV7.  Deputata a menționat că nu este vorba despre Constantin Botnari, cunoscut ca și omul de încredere a lui Vlad Plahotniuc, dar că acesta a „lucrat” cu alți parlamentari.

„Suma avea să fie numită după înțelegerea finală, atunci când aș fi decis deja. Mi-au spus că dacă aș alege vreo funcție pentru mine sau rudele mele, atunci suma va fi mai mică. Au numit o sumă în dolari, din șase cifre.”, susține Elena Bodnarenco.

„Pe mine nu mă poți cumpăra. Sunt lucruri mult mai importante în viață și anume respectul. Eu așa deschis trăiesc. Câteodată sunt prea deschisă”, mai adaugă deputata.

Amintim că la începutul lunii februarie curent, depu­tata comu­nistă Elena Bod­na­renco şi liberal-democrata Maria Cio­banu au fost citate de Cen­trul Naţio­nal Anti­co­ru­pţie (CNA) după ce au decla­rat în presă că mai mul­tor par­la­men­tari li s-au pro­pus sume mari de bani sau alte bene­fi­cii în schim­bul votu­lui pen­tru can­di­da­tul demo­crat la fun­cţia de prim-ministru.

Foto: facebook.com