Ofiţer al Armatei Naţionale – condamnat

Un ofiţer al Armatei Naţionale a fost condamnat pentru escrocherie şi furt, la 2 ani şi 6 luni închisoare cu suspendare şi privat de dreptul de a ocupa anumite funcţii timp de 1 an. De asemenea, la solicitarea procurorilor, acestuia i-a fost retras gradul militar de căpitan.

Procuratura militară Chişinău a demonstrat că în cursul anului 2014, prin abuz de încredere, militarul a însuşit şi a sustras de la subalterni bani şi două laptop-uri în sumă totală de 23 mii lei.

Datorită intervenţiei prompte a procurorilor militari, o parte din bunurile însuşite şi sustrase de către inculpat au fost recuperate de la o casă de amanet din capitală şi restituite părţilor vătămate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *