Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Continuarea ședinței CMC: Constituirea…

VIDEO Continuarea ședinței CMC: Constituirea Comisiei pentru efectuarea controlului în cadrul Întreprinderii „Autosalubritate”, aprobată

Aleșii locali se întrunesc miercuri, 10 iunie, pentru a continua ședința Consiliului Municipal Chișinău, începută marți, 9 iunie. Pe agendă au rămas de examinat 8 subiecte.

Ora 16:00. Ședința CMC începută din 9 iunie s-a încheiat. Au fost aprobate 70 de decizii.

Ora 15:30. A fost creată o comisie, formată din 11 persoane, dintre care 6 consilieri, pentru efectuarea controlului în cadrul Întreprinderii Municipale „Autosalubritate”. Potrivit consilierului Ruslan Verbițchi, au fost primite mai multe solicitări de la Asociațiile Obștești cu privire la câinii vagabonzi. Detalii AICI.

Ora 15:00. La solicitarea consilierilor Platformei DA, PAS și PSRM, proiectul de decizie cu privire la expunerea la licitații funciare a lotului de pământ, trimis la reexaminare.

 Ora 14:29. Cu votul a 36 de consilieri, proiectul de decizie cu privire la stabilirea relațiilor funciare de superficie cu titlu gratuit asupra lotului de pământ din bd. Decebal, 93, cu Biserica Ortodoxă cu Hramul „Tuturor Sfinților Români” a fost aprobat. Detalii AICI.

Ora 14:02. După o puază de mai mult de o oră, aleșii locali au revenit în sală și contiuă examinarea proiectului de decizie cu privire la transmiterea în proprietate privată a mai multor loturi pământ din municipiul Chișinău:  P. 1 , p. 2. La această oră, consilierii au ajuns la punctul 32.

Ora 11:10. Consilierii municipali trec la examinarea proiectului de decizie cu privire la transmiterea în proprietate privată a mai multor loturi pământ din municipiul Chișinău:  P. 1 , p. 2.

Ora 10:34. Printr-un proiect de decizie, aleșii locali au votat modelele noi de mobilă urbană pentru amplasarea afișelor teatrale și cinematografice, precum și a banerelor pentru prezența în scopul diverselor evenimente socio-culturale, sportive. Detalii AICI.

Proiectele de decizie pentru ședința CMC din 9 iunie sunt AICI.