Principală  —  IMPORTANTE   —   Jurnalistul rus, Alexandr Nevzorov despre…

Jurnalistul rus, Alexandr Nevzorov despre înfrângerea lui Igor Dodon: Rusia a pierdut Moldova pentru totdeauna

Cunoscutul jurnalist rus Alexandr Nevzorov a comentat înfrângerea lui Igor Dodon. Cunoscut pentru reacțiile sarcastice în adresa președintelui în exercțiu, Nevzorov, în stilu-i caracteristic a spus că nu înțelege cine ar fi putut vota pentru Dodon, iar „fetița care a venit s-a dovedit a fi foarte puternică” și Rusia a pierdut Moldova pentru totdeauna.

Scurtul comentariu a fost făcut în cadrul emisiunii sale de autor care se difuzează în fiecare miercuri la postul de radio Ekho Moscova.

Dodon s-a deprins, fie îl pun în genunchi pe boabe de mazăre, ba în ungher, ba îl trag de urechi în acel Parlament. În general, mai degrabă că a fost mereu un băiat bun de bătut. Noi înțelegem bine că Moldova nu este o republică prezidențială. Dacă se lua cineva de el, repede fugea undeva la Moscova. Tocmai pentru că a fost mereu pro-Moscova, foarte umil în fața Moscovei. Eu în general nu înțeleg cine putea să voteze pentru el. Doar dacă acolo la ei știuleții de porumb au drept de vot, atunci înțeleg cine a votat pentru Dodon”, a spus Nevzorov.

Odată cu înfrângerea lui Dodon, crede jurnalistul, Rusia a pierdut pentru totdeauna Moldova.

„Fetița care a venit este foarte puternică și, cum se spune, foarte pro-europeană. Adică, Rusia a pierdut Moldova pentru totdeauna”, a încheiat Nevzorov.