Principală  —  IMPORTANTE   —   Dezbaterile electorale de la televiziunea…

Dezbaterile electorale de la televiziunea publică Moldova 1, retransmise de posturile socialiștilor Primul în Moldova și NTV Moldova

Dezbateri electorale la postul public de televiziune. Candidata PAS, Maia Sandu, așa cum a anunțat anterior nu a venit refuzând să participe din cauza campaniei murdare a contracandidatului său, Igor Dodon.

Candidatul independent susținut de PSRM a venit însoțit de colegii săi din Parlament, dar și bașkana autonomiei găgăuze, Irina Vlah și primarul capitalei Iob Ceban.

Transmisiunea însă este preluată de posturile de televiziune apropiate lui Igor Dodon care retransmit canalale rusești Pervîi Kanal și NTV. Primul în Moldova aparține finului finului lui Igor Dodon, iar NTV Moldova aparține deputatului socialist Corneliu Furculiță, consăteanul lui Igor Dodon.

Dezbaterile au fost anunțate abia astăzi, iar directorul Asociației Promo-Lex, unul din organizatorii evenimentului s-a arătat surprins de organizarea acestora, menționând că a fost o surpriză pentru el, nu i-a fost prezentat scenariul și nici nu au fost respectate regulile organizației.