Concertino accordion band și prietenii la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”

De curând, Filarmonica Națională a spus bun venit unui nou colectiv care va activa în cadrul instituției. Este vorba de „Concertino accordion band” – echipa de acordeoniști talentați care ne-au cucerit, de-a lungul anilor, cu recitalurile lor pline de energie, pasiune și originalitate. Prestigiul lor a atins cote maxime în Europa și au fost calificați drept „cel mai bun colectiv muzical din Europa”.

Pe 29 noiembrie 2017, ora 18:00, în Sala Mare a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” va avea loc primul concert al Concertino accordion band ca noi membri ai marii familii filarmonice!

Concertul face parte dintr-o întreagă serie de concerte pe care talentații muzicieni ai trupei o planifică pentru viitorul apropiat – CONCERTINO ALĂTURI DE PRIETENI!

De asemenea, Eugen Negruța, conducătorul artistic al trupei, a declarat următoarele: „Acest concert este conceput astfel încât să ne întoarcem la ideea generală apărută în 2003, când ne-am format ca trupă, și anume – promovarea acordeonului în toate genurile muzicii. Astfel, în acest concert vor răsuna creații clasice, tangou tradițional, nuevo tango, muzică franceză, muzică populară moldovenească, chiar și ceva din folclorul turcesc și macedonian”.

Invitații speciali ai serii sunt soprana Lilia Șolomei, naistul Constantin Moscovici și vocalista Geta Burlacu!

Vă invităm cu drag în sala Filarmonicii, la ceea ce se anunță a fi un concert de excepție marca Concertino – CONCERTINO ACCORDION BAND ȘI PRIETENII!

Biletele sunt disponibile pe www.fest.md și la casa de bilete a Filarmonicii Naționale!

Pentru informații suplimentare:

Dumitrița Nicu, PR manager Filarmonica – 069 301 449


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *