Principală  —  citiți joi   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În noua ediție, Ziarului de Gardă vă prezintă cele mai importante repere ale activității noilor șefi ai Parlamentului prin prisma averii, carierei și integrității.

Din numărul de joi aflați cine sunt miniștrii din guvernul condus de Natalia Gavriliță pentru care candidata nominalizată la funcția de prim-ministru ar urma să ceară votul de încredere în cadrul sesiunii extraordinare a Parlamentului din 6 august. Totodată, citiți și despre prioritățile programul de guvernare „Moldova vremurilor bune” publicat de Natalia Gavriliță. 

În ediția de mâine găsiți un reportaj despre caritatea generată de Ziarul de Gardă din care aflați despre cum s-a schimbat viața familiei Pahomi despre am scris acum un an. Atunci i-am găsit pe Rodica și Alexei într-un bloc bloc dărâmat, fără apă potabilă, curent electric și căldură, în plină iarnă, locuind și îngrijind de un copil de doar cinci luni.

Tot în numărul de joi a Ziarului de Gardă citiți un interviu cu Eugeniu Gâscă, medic stabilit în Portugalia de mai bine de 12 ani. În 2002, tânărul a plecat din R. Moldova pentru unificarea familiei, întrucât mai devreme cu patru ani, tatăl său plecase la muncă în Portugalia. De atunci, Eugeniu spune că este omul cu două patrii. 

În numărul de mâine aflați despre ce au decis magistrații în legătură mandatul de arestare și anunțarea în căutare pentru reținere în privința controversatului om de afaceri Veaceslav Platon. Totodată, la rubrica sănătate citiți despre cum poate influența COVID-19 inteligența. 

ANCHETE: Noii șefi ai Parlamentului: cariera, averea și controversele

POLITICĂ: Cine sunt miniștrii din Guvernul condus de Natalia Gavrilița?

REPORTER SPECIAL: Caritate generată de ZdG: „Când îi ajuți pe alții sufletul ți-i ușor”

EXCLUSIV: Omul cu două Patrii: R. Moldova este țara care, în ultimii 30 de ani, a pierdut circa 30% din populația sa

ÎNTRE EST ȘI VEST: Agenți străini: Cum a devenit Rusia un exemplu pentru alte țări în suprimarea disidenței

SĂNĂTATE: Cei trecuți prin COVID pot suferi o reducere semnificativă a inteligenței

Editoriale:

ANETA GROSU: Speakerul la mitropolit

PETRU GROZAVU: Condamnat, achitat și dat în căutare