Principală  —  Ştiri   —   ACUM, în ZdG: Secretele de…

ACUM, în ZdG: Secretele de la Moldtelecom

Astăzi, joi, 14 mai, în ediția tipărită a ZdG puteți afla cine sunt firmele care câștigă licitații de milioane la Moldtelecom și ce legături există între ele și Vitalie Iurcu, directorul Moldtelecom. Instituția a sfidat legislația și a evitat să răspundă Ziarului de Gardă la o solicitare oficială la această temă, probabil pentru a ascunde aceste scheme.

1 pagTot în ediția tipărită de astăzi, pe care o puteți găsi în toate chioșcurile din țară, veți putea citi cum a ajuns avocatul-vedetă, Valerian Mânzat să fie condamnat la 9 ani de închisoare, dar și cine sunt candidații la funcția de primar din cele mai mari orașe din țară. În pagina Reporter Special puteți afla despre „aventura” unei familii dintr-un sat din Moldova care a nimerit în hora justiției din R. Moldova. O bătrână povestește fără perdea cum avocata i-a cerut bani, dar și cum o consăteancă, angajată la CSJ, a făcut la fel. Totul pentru ca judecătorii să-i dea câștig de cauză.

Tot în ediția tipărită, citiți un interviu cu Oleg Balan, ministrul de Interne. Acesta vorbește despre crima de la Durlești, despre „evadările” lui Perju și Papuc, despre averile polițiștilor și reforma instituției pe care o conduce.

ACTUAL: Candidații la funcția de primar din cele mai mari orașe din țară

SONDAJ: Lecții de pace la Chișinău, cu trupe speciale ruse?

DOSAR: Secretele de la Moldtelecom. Sau cum prietenii câștigă licitații de milioane

REPORTER SPECIAL: Justiția într-o istorie de la sat

REPORTER SPECIAL: Viața unei familii în 10 m.p.

EXCLUSIV: Crima de la Durlești – fără suspecți, iar Perju și Papuc – la libertate. Interviu cu Oleg Balan, ministrul de Interne

ZONA PUBLICĂ: Etapele unui proces civil

LA ȚARĂ: Practicile străine din agricultură și voința de a revigora ambițiile „adormite”

EDITORIALE: 

Petru GROZAVU: POHOD sper Moldova
Alina RADU: Statul mănâncă banii ZdG
Aneta GROSU: „De ce bogații scapă mereu”?
Octavian LOZINSCHI: Presiuni pe ZdG

CIRC în TRAMVAI:

Tăcerea Tăierea mieilor

Aceste articole pot fi citite joi, 15 mai 2015, doar în ediția tipărită a Ziarului de Gardă, pe care o găsiți în toate chioșcurile din țară. Pe site, articolele vor apărea ulterior. Totodată, în varianta electronică nu apar toate articolele din varianta tipărită.