ZdG — misiune, viziune, valori

  • VIZIUNE

Învingem coruptia, oriunde ar fi.

  • MISIUNE

Demascarea corupției, elaborarea și promovarea investigațiilor jurnalistice, militând pentru o societate transparentă în care se respectă drepturile omului.

  • SLOGAN

Spune adevarul

 

Ce facem?

ZdG propune oamenilor, care luptă cu ilegalitățile, informații veridice, ce îi ajută să ia decizii autonome pentru o viață mai bună.

ZdG arată oamenilor unde locuiește corupția. Oferim conținut în ziare, pe pagini web și la TV. Suntem citiți și citați în sate și orașe, în curți private și de justiție, în ministere și penitenciare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *