Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Reniță prezintă secvența cu…

VIDEOReniță prezintă secvența cu pachetul „dintr-un alt unghi de vedere”. Ce îl atenționează pe Dodon

Dacă există dubii că secvența video în care Igor Dodon discută cu Vlad Plahotniuc și Serghei Iaralov, ultimii doi având o pungă, prezentată luni, 18 mai, ar fi una trucată, Iurie Reniță susține că „nu-mi rămâne decât să-i mai propun încă una, doar că din alt „unghi de vedere”, dar cu același conținut și cu aceiași corupți.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul susține că va insista ca șeful statului să ajungă la închisoare și să aibă parte de un proces echitabil.

El îl atenționează pe președinte: „coșmarul tău abia începe”.

„Am mai spus și anterior că în discuțiile avute atunci cu Plahotniuc fiecare a avut tactica sa: a mea a fost să îi dau senzația că avem o relație de colaborare ca să întind momentul până am putut să acționez deschis și direct și să scot țara din captivitatea lui. Tactica lui Plahotniuc a fost să însceneze diferite provocări și pachetele pentru a le filma. Nu cunosc ce era în acel pachet, totul a fost doar o scenetă făcută pentru înregistrare. Sesizez chiar eu public Procuratura Generală sa facă toate verificările și sunt sigur că vor descoperi falsul și manipularea care stau în spate, așa cum au descoperit și la precedentele imagini”, a reacționat ieri Dodon.

În iunie 2019, în spațiul public au fost difuzate și alte înregistrări video de la o întrevedere dintre Plahotniuc și Dodon.

Publicitate
Publicitate