Principală  —  IMPORTANTE   —   Organizația Teritorială Cahul a părăsit…

Organizația Teritorială Cahul a părăsit PDM și a anunțat susținere pentru Andronachi: „Ne exprimăm dezamăgirea și dezacordul față de conducerea PDM”

Membrii Organizației Teritoriale Cahul au emis vineri, 14 august, o Declarație prin care au anunțat că părăsesc Partidul Democrat și se declară neafiliați în toate organele elective din raionul Cahul. OT Cahul menționează că decizia vine după ce conducerea PDM a decis excluderea deputaților Vladimir Andronachi și Eugeniu Nichiforciuc din partid.

În contextul ultimelor evenimente din Partidul Democrat, a declarației domnului Vladimir Andronachi, deputat PD în Parlamentul R. Moldova, dar și a deciziei de astăzi a Biroului Executiv PDM privind excluderea din partid a membrilor PDM, Vladimir Andronachi și Eugeniu Nichiforciuc, noi, toți membrii Organizației Teritoriale Cahul a PDM, ne exprimăm dezamăgirea și dezacordul față de modul în care conducerea Partidului Democrat „și-a ales calea să facă alt gen de politică”, după cum s-a anunțat în comunicatul de astăzi al partidului”, se menționează în textul Declarației.

Democrații au emis o notă informativă vineri prin care anunță că Biroul Executiv al PDM a decis excluderea lui Vladimir Andronachi și Eugeniu Nichiforciuc din Partidul Democrat.

Vineri dimineață, Vladimir Andronachi a anunțat că părăsește fracțiiunea Partidului Democrat, dar ca deputat neafiliat va susține actuala coaliție de Guvernare. Andronachi spune că nu poate susține PDM, atât timp cât formațiunea va fi condusă de Pavel Filip.

Publicitate
Publicitate