Principală  —  IMPORTANTE   —   Igor Dodon a spus de…

Igor Dodon a spus de ce Moldova este în pericol și cine sunt străinii

„Moldova este în pericol. Nu dăm țara străinilor”, este mesajul preelectoral al Partidului Socialiștilor, care poate fi citit pe panourile stradale. Igor Dodon a spus de ce Moldova este în pericol și cine sunt străinii în cadrul emisiunii Prime Time de la postul Prime TV.

„Se dorește preluarea controlului asupra Parlamentului și Guvernului, de către cei care au promovat actualul președinte să învingă la alegeri. De către Occident. Uniunea Europeană și Statele Unite au făcut tot posibilul ca în aceste alegeri să fie rezultatul care a fost. (…) Țara într-adevăr este în pericol. Dacă noi nu vom stopa această tentativă de a prelua sub control instituțiile și structurile statului, noi o să pierdem statul”, a declarat președintele PSRM.

Comisia Electorală Centrală a înregistrat Blocul electoral al comuniștilor și socialiștilor, în cadrul ședinței de joi, 13 mai.

Pactul dintre socialist și comunist a venit după ce ani la rând Igor Dodon și Vladimir Voronin s-au numit și criticat unul pe altul. Voronin l-a făcut trădător pe Dodon, după ce ultimul a părăsit PCRM și tot Voronin a declarat de mai multe ori că Dodon a fost un președinte neconstituțional. În replică, Dodon l-a numit pe Voronin „bătrânel mincinos, obosit și rătăcit”.