Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ „Cerem demisia conducerii PDM…

DOC „Cerem demisia conducerii PDM in corpore!”. Ultimii 4 consilieri raionali ai PDM din Nisporeni anunță că părăsesc formațiunea

Ultimii 4 consilieri raionali ai PDM din Nisporeni au semnat o declarație prin care anunță că părăsesc formațiunea. Democrații aduc acuzații în adresa liderului PDM de toate eșecurile partidului, menționând că vor reveni în formațiune odată cu demisia lui Pavel Filip.

„Constatăm cu regret lipsa de susținere și chiar de comunicare din partea conducerii partidului față de organizațiile teritoriale, dar în special față de Organizația Teritorială Nisporeni, unde am rămas doar patru consilieri raionali, singuri în fața tuturor oponenților politici.

Acum înțelegem și avem convingerea că toate eșecurile PDM la Chișinău, dar și în teritoriu, sunt vinovați anume Pavel Filip și conducerea partidului.

Declarăm retragerea încrederii Organizației Teritoriale Nisporeni în președintele PDM Pavel Filip, precum și exprimăm neîncrederea întregii conduceri a partidului. Cerem demisia conducerii PDM in corpore!”, se menționează în declarație.

Declarația semnată de 4 consilieri raionali PDM din consiliul raional Nisporeni, ultimii rămași în PDM din toată echipa:

Până la ziua de azi, membri ai 4 OT ale PDM au anunțat că părăsesc formațiunea – Cahul, Florești, Orhei și Briceni.

Conflictul de la conducerea PDM a început odată cu retragerea calității de membru al formațiunii pentru deputații Vladimir Andronachi și Eugeniu Nichiforciuc pentru că ar fi ignorat activitatea partidului și a fracțiunii parlamentare. 

De cealaltă parte, deputații critică dur activitatea liderului formațiunii care ar fi dus partidul la un rating de 3 procente și îl acuză de slaba gestiune a activității formațiunii. Pavel Filip nu a răspuns acuzațiilor și nu a comentat, chiar dacă i-am solicitat de mai multe ori acest lucru.