Vlad Plahotniuc = Joe Biden?

Un cititor al suplimentului Circ în TramVai! a sunat alarmat la redacţie având o nelămurire mare în legătură cu vizita vicepreşedintelui SUA  în R. Moldova. Iată ce îl deranjează pe Marian Viziru:

“Un demnitar de rang atât de înalt ne trece pragul, dar la noi e haos în politică! Cum aşa, să vină pentru prima dată în 20 de ani de independenţă ai R. Moldova un vicepreşedinte al SUA şi să nu se întâlnească cu omologul său din ţara noastră?”.

Recunoaştem că Marian Viziru ne-a prins cu clătita în gură. Cine o fi oare omologul lui Biden la Chişinău? „Cum cine o fi? Moldova are preşedinte de Parlament şi interimar de stat? Are! E Marian Lupu! Moldova e stat parlamentar? Este şi e condus de Lupu! Şi cine este prim-vicepreşedintele lui Lupu? Ce vă faceţi că nu ştiţi? Este Vlad Plahotniuc! Deci Plahotniuc este omologul lui Biden!”

Declaraţia strigată a lui Viziru a trecut ca un fulger de vară prin tot Circul din TramVai. Mda, se pare că omologul american al lui Plahotniuc nici nu şi-a băgat în agendă întrevederea de omologare.

“Ştie oare Biden că va comite mâine o eroare diplomatică fără precedent? Ştie oare Plahotniuc că are drept de omolog? E posibil de reparat ceva? Voi cu TramVaiul, hai, că trebuie să ridicaţi problema la rang internaţional!”, nu se oprea de militat pentru drepturile omologilor Marian Viziru.

Astfel a ajuns această chestiune în Circul din TramVai!, dar nu ne vom mira dacă Plahotniuc se va ridica în curând chiar la rangul de omolog al liderului de la Casa Albă. Politica de la Chişinău bate filmul, chiar şi pe cel american.

Dorina VORNICEL


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

  1. Niku

    Am auzit azi o versiune interesanta. Relatiile incordate din Alianta de guvernare vor duce la demisia Guvernului Filat. Demiterea se va face cu votul comunistilor + democratilor, care aparent ar semana cu o alianta. Insa, imediat dupa demisie, se va cristaliza o alta alianta. Filat va fi inaintat la functia de presedinte al RM si va fi sustinut de voturile comunistilor si desigur PLDM-istilor. Devenind presedinte, Filat il inainteaza la functia de prim/ministru pe Stirlit (alias Dodon(. Aceasta combinatie duce la destramarea Partidului Democrat, or, Plohotnic isi sfirseste misiunea. Cine va fi Presedintele Parlamentului?

  2. gigi

    Mai bine ati scimba denumirea ziarului – ziarul de harbuz, sau ziarul anti-mafie sau ceva de felul ista.

  3. AVRAAM

    Filat e viklean!!!E siret!!!E hatru!!!E “skolizkii”!!!E cel mai “umnai”! E alesul!E MESSIA!E ca eroul lui Brus Willis-va salva toata omenirea moldovneaska!E ca Stiven Seagal-ii va bate la bot pe toti dusmanii Moldovei!E ca Stalin-nu are incredere in Godea/Beria si Tanase/Malenkov!!!E ca Hitler-va nimici metodik pe toti oponentii,Urecheanu deja e “trup” politic,Ghimpu e in coma,otravit de Filea/Mairanovskii,Lupu in nokdaun de Filea/Kliciko,da Voronin va avea de suferit ca Gorbaciov,Filea/Eltin il va trimite pe Voronin/Gorbaciov la pensie! E viklean Filat!!A pornit cu sloganul “Moldova fara comunisti”,ca sa bage si induplece PLDMul cu toti comunistii ramasi “neprivatizati” de Voronin.A initiat interzicera simbolicii PKRM,ca apoi sa uite de asta.A pornit o campanie anti/MAI,anti/politieneasca,fara ca sa fie mustrat ori pedepsit vre’un “ment”,toti au ramas la loc,ba unii si avansati.Filea sa dus la “FULGER” si a aratat pe TV cum politistii/speciali din “FULGER” “retin” criminalii,neutralizeaza treoristii si protestatarii,fiind un “namiok”,adica un avertisment ca daca vor fi protestatari in imparatia lui,apoi acesti rekini vor rupe opozitia!!!!Iaka asa!Filea Pilat-imparatul tuturor moldovenilor de pretutindeni,acu si in vecii-vecilor!Da cine e Biden ori Bidon?Tot din Alianta?Dap’avem un Doden/Diden,sau e altul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *