Urinoterapia în Parlament

În urma mai multor plângeri, în Parlament va fi constituită de urgenţă o comisie de anchetă care să cerceteze câţi dintre funcţionarii de stat şi cei publici practică urinoterapia în timpul şi la locul de muncă, ce daune aduce aceasta programului de lucru, stării de spirit a colectivului şi, evident, bugetului de stat.

Aleşii poporului vor să mai afle şi dacă respectiva terapie influenţează în vreun fel procesul de luare a deciziilor, dat fiind faptul că prin intermediul scrisorilor anonime sunt informaţi că înalte persoane cu importante funcţii de răspundere consumă urina în scopuri terapeutice şi de întinerire.

În “anonimcele” ajunse la parlamentari se spune că unul dintre puţinii generali din ţară este un înverşunat adept al urinoterapiei. Acesta bea pişat, adică „lichid secretat de rinichi, acumulat în vezica urinară şi eliminat din organism prin uretră”, după cum explică dicţionarele. Subalternii săi sunt îngrijoraţi: s-ar putea ca şefului să i se urce urina la cap. Ei îl suspectează că  practică această terapie în timpul orelor de muncă, lucru trădat de noul parfum al biroului său, descris în scrisorele drept “un insuportabil iz specific closetelor publice de prin cluburile de la sate”. Ba mai mult, cică cei mai de încredere subalterni sunt agasaţi de către urinofil să devină adepţi activi ai respectivei practici a medicinei alternative.

“Bravul general îi invită câte pe unul şi le vorbeşte cu o fervoare de şaman despre proprietăţile miraculoase ale urinei, le dă broşuri pe tema respectivă, îi îndeamnă să depăşească prejudecăţile şi senzaţia de vomă şi să i se alăture, în clubul de elită al băutorilor de pişat. Bieţii subalterni sunt nevoiţi să facă mutre serioase, să încuviinţeze practicile scârboase ale şefului şi să îi dea asigurări că vor încerca şi ei să i se alinieze. Peste două-trei zile după consumarea lecţiei de urinoterapie cu câte un subaltern, şeful îl cheamă din nou şi se interesează dacă omul s-a dat pe brazdă şi a apucat calea cea dreaptă. Ei, cum să-i spui ce crezi unui superior de un asemenea nivel şi mai ales într-o asemenea instituţie?”, scrie într-o scrisoare ajunsă la redacţie Rinichiul Securist.

Deşi în Parlament s-a decis constituirea comisiei respective, planează multe necunoscute asupra eventualelor concluzii, spun surse din Aparatul Parlamentului. În primul rând, nu există în ţară specialişti în urinoterapie, nici prevederi în legislaţie ce ar stipula interzicerea acestei practici la anumite persoane sau în anumite circumstanţe, plus că, dacă nu se va putea demonstra partea negativă a practicării urinoterapiei, există un mare risc ca numărul adepţilor ei în rândul celor plătiţi de contribuabili să crească.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. vera

    Iata, din ce cauza se taraganeaza lucrurile!
    Eu credeam, ca ei parasesc sala, sa mai traga cite un fum, dar ei,”dracii” se duc la viceu si o scurg, in pahar, facindu-si procedura terapeutica de intinerire? Iata de ce, la Muruianu, pielea fetei e ca la copiii cei din pelinci:”crovi s molocom”!
    Inseamna, ca si mintea – creerul devine mai verde din copt?! Nu-i buna procedura lor terapeutica: 1.Se cearta, se scuipa ca maimutele, avind un comportament-neadecvat.2.Judeca copilareste.Bine, ca leafa si-o majoreaza: poporul se staruie pentru ei din veci in veci, fiind multumiti, dupa mintea – judecata lor cu:macaroane,crupe, unsoare… -inainte de alegeri,si combinatia din trei dejete – dupa alejerile electorale cu foaie de drum:la psihusca sau penitenciarele, aromatizate cu iz de vajin, tinind mijlocul covrigului in maina!

  2. vera

    Inspre dimineata am ajuns la o concluzie:in perioda trecerii statului nostru la O SCHIMBARE cu reforme, procedura URINOTERAPIA contribuie la trecerea omului in maimuta si a statului noctru in colonie,al carei buget unii i-l vor “incarca”, dar altii i-l vor “descarca”..sau nu asa?! Oamenii se vor “paduchi”, adica vor numara banutii, iar maimutele, care fac proceduri uriniterapeutice;se vor bucura de milioane si miliarde – stoarse,de pe spinarea cuiva, in mod: “animalesc”, parca cu constiinta! Este alt remediu mai bun, pentru o schimbare: Distrugerea secerii si ciocanului nu cu pumnii, dar cu capul, deportarea, “sobolanilor”-otravitori, in Siberiile de ghiata,unde sa le inghete nu numai coada, dar cu totul, ca sa nu mai domineze pe acest pamint, imputind RM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *