Şi comuniştii plâng, câteodată…

Cu obrazul spălat de lacrimi, liderul PCRM, Vladimir Voronin, s-a întâlnit cu ambasadorul Federaţiei Ruse în R. Moldova, Valeri Kuzmin, ca să se plângă pe guvernarea AIE.

Momentul întrevederii a intervenit după plecarea lui Joe Biden din Chişinău. Voronin a decis că tocmai e momentul să plângă de jalea R. Moldova care, potrivit purtătorilor de cuvânt ai PCRM, se află într-o situaţie tot mai dificilă.

“Preţurile şi tarifele sunt în continuă creştere, iar veniturile populaţiei nu se modifică. Multe categorii de cetăţeni sunt la limita supravieţuirii, iar actualii guvernanţi nu fac altceva decât să se preocupe zilnic de intrigi interne şi show-uri politice de prost gust. În loc să discute subiecte de importanţă majoră pentru ţară, să întreprindă măsuri de redresare a situaţiei economice şi sociale, să se pregătească de lucrările de primăvară, politicienii din actuala AIE se plimbă necontenit pe banii statului peste hotarele R. Moldova, vorbesc încontinuu despre «reforme» care până în prezent s-au soldat doar cu sărăcirea populaţiei, se ceartă între ei, încercând să demonstreze care este mai frumos, mai înalt sau mai deştept”, a explicat Voronin motivele îngrijorării sale.

Voronin a vorbit cu Kuzmin despre relaţiile economice şi politice dintre state, reiterând poziţia PCRM cu privire la parteneriatul strategic cu Rusia.

Ambasadorul Kuzmin i-a recunoscut că urmăreşte situaţia din Moldova clipă de clipă, oră de oră.

Amintim că, pe 11 martie, comuniştii au refuzat să participe la întrevederile cu vicepreşedintele SUA, Joe Biden, motivând că sunt nemulţumiţi de modul în care fusese organizată vizita.

Lăcrămioara ARBORE


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *