“Rugăm bahilele să fie bahile, da’ nu sacoşe de la bazar”

“Rugăm ca bahilele (huse pentru încălţăminte sau bahile medicale de unică folosinţă – n.r.) să fie bahile, da’ nu sacoşe de la bazar”, a scris revoltat un fost pacient al Spitalului Clinic din Bălţi în Condica de sugestii şi reclamaţii atârnată pe panoul din incinta unei secţii a acestei instituţii.

Din reclamaţia care datează cu 27 mai 2011, înţelegem că regimul din spital este unul sever – “Pacienţilor şi oaspeţilor nu li se permite să stea pe molcăluţ”, iar vizitatorii sunt alungaţi atât din “palate” (saloane), cât şi din “sala de vizită, unde sunt fotolii confortabile, Wi-Fi (?) şi priveliştea minunată de pe geam”.

Aceasta este singura reclamaţie din condică.

Cel mai curios în povestea reclamaţiei este că răspunsul dat de către şeful secţiei datează cu 29 mai… 2009, adică exact cu un an mai devreme decât a fost scrisă reclamaţia pacientului.

“Reclamaţia anonimă şi nu-i posibil de a da explicaţii”, a scris, probabil în grabă, şeful secţiei.

După hotnews.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. nomatterwho

    ce explicatii mai trebuiesc?
    – cultura tre sa fie in tara asta, C-U-L-T-U-R-A, dar ea vine de la cele 7 “bahile” de-acasa, d-lor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *