Microfonu nr. 3, Maria Prostoico

292-postoicoTransmitem din celula Nelecuiţilor, Spitalul Necărturarilor

Ultima cuvântare a Mariei Postoico, plasată pe www.pcrm.md a stârnit reacţii furibunde la spitalul necărturarilor, pacienţii cerând cu insistenţă dreptul la replică.

Mulţumim poporului că au oprit la timp pe cei patru feţi-frumoşi care doreau să ducă ţara în râpă. Ei sunt ginoveţi de toate. Ei ne-o adus la sapă de lemn, ei ne-o luat telefoanele, ei ne-o făcut să mergem pe jos, ei ne-o lăsat fără speranţă că vom fi iar stăpâni. Amu, aţi primit-o! Asta meritaţi, neruşinaţilor! Dacă mai aveţi un pic de soviste în cot, scrieţi cerere desinestătători. Scoteţi placatele din ţară şi plecaţi odată, neobrăzaţilor! Ruşine!

Microfonu nr.3, închis. Vă mulţumim. În cel mai scurt timp veţi primi o spravcă cu lecuirea organelor capului pe degeaba, ca să nu ziceţi că statul nu face nimic pentru dvs. În plus, veţi beneficia de un Dicţionar Explicativ al Limbii Române, cu o aţişoară roşie la pagina unde se explică  cuvântul cinic. Deaorece tratamentul necărturăriei dvs va dura mai mult timp, vă propunem un ghid de acordare a ajutorului medical.Vai, dar am uitat complect, cu desăvârşire că ştiţi să bandajaţi deja şi să faceţi respiraţie din gură în ureche în urma experienţei de la 7 aprilie când aţi oblojit rănile poliţiştilor. Atunci vă propunem capitolul doi al ghidului, «resuscitarea manuală a zdohniturilor politice. Studiu de caz – PCRM».

Conducerea Spitalului vă doreşte lectură plăcută!


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Mazlum

    Al doilea cadru din stgnaa: Pe centru, in planul indepartat, se intrezareste o cladire impozanta. Cred ca este Hanul Serban Voda, demolat in jurul anului 1880. Cativa ani mai tarziu, pe locul lui, s-a construit Banca Nationala. (Ruinele descoperite recent reprezinta partea sudica a acestui han).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *