Horoscopul vesel

Berbec

Problemele financiare îţi afectează viaţa de cuplu pentru că nu gestionezi situaţia aşa cum ar fi cazul sau aşa cum ar fi bine pentru relaţia ta. Te confrunţi cu nişte situaţii care nu ar trebui amestecate, mai ales că şansele de reuşită nu sunt foarte mari. Deprinde-te să pui o barieră între complexul cauzat de lipsa banilor şi sentimentele pe care le ai, totuşi, pentru omul apropiat.

Taur

Planifici ceva special, la care să participe familia şi prietenii tăi.

Primele trei zile te vei ocupa doar de acest aspect. Planifici totul până la ultimul detaliu, din care cauză s-ar putea să ratezi nişte chestiuni importante.

Ar fi să te îngrijeşti mai mult de sănătatea celor apropiaţi. Cineva aşteaptă un răspuns de la tine.

Gemeni

Nu duci lipsă de energie şi tocmai de aceea s-ar putea să reuşeşti cam tot ceea ce amânasei în ultima vreme.

Toate rugăminţile partenerului de viaţă vor avea în sfârşit un rezultat şi vei face ceea ce îşi doreşte. Ai grijă de bani.

Nu investi în fleacuri, deoarece s-ar putea să ieşi cam greu din iarna ce vine.

Rac

Simţeai lipsa momentelor trăite cu partenerul la început de drum şi îi mărturiseşti asta. Aflându-se în aceeaşi situaţie, va face tot posibilul să te ducă într-un loc special pentru amândoi.

Va fi o adevărată surpriză. Pregăteşte şi tu ceva special pentru omul apropiat, altfel te vei simţi cam surprins şi derutat, atât de impresionantă poate fi surpriza lui.

Leu

Eşti cam stresat din cauza celor care ar fi trebuit să se întâmple în urmă cu câteva zile. Eşti nervos şi rişti să exagerezi atunci când discuţi cu ceilalţi.

Controlează-ţi tonul. Oricum, în cea de-a doua parte a săptămânii se va întâmpla ceea ce îţi doreşti şi aştepţi de mai mult timp. Fă-ţi o rezervă de bani pentru vacanţa de iarnă.

Fecioară

Relaţia ta riscă să ajungă într-un impas din cauza unui secret. Nu este vorba despre ceva grav, dar partenerul de viaţă devine suspicios şi tinde să vorbească cum nu prea trebuie.

Ar fi cazul să îi spui, mai ales că este vorba despre o surpriză pentru el şi rişti să nu mai iasă cum ai fi vrut. Nu uita de vârsta pe care o ai. În această perioadă nu-ţi stă bine să faci orice.

Balanţă

Simţi, în ultimul timp, că sentimentele pentru partenerul tău de viaţă devin din ce în ce mai puternice, iar acest lucru, nu se ştie de ce, te cam sperie.

Nu prea eşti obişnuit cu aşa ceva şi nu prea ai idee cum să manevrezi totul. Încearcă să îţi păstrezi calmul pe cât de mult poţi ca să nu te complici.

Nu mai încălţa cizmele vechi, că s-ar putea să rămâi fără un călcâi.

Scorpion

Fii atent, începe o săptămână în care vei avea tot timpul din lume la dispoziţie, pentru a-i transmite partenerului de viaţă ceea ce îţi doreşti. De fiecare dată când te porneai să îi spui, te blocai şi nu mai reuşeai. Acum, se pare, simţi că ai intrat în criză de timp. Se întâmplă ceva ce îţi dă curaj să o faci. Încearcă, s-ar putea să reuşeşti. Viaţa îţi poate aduce surprize la acest început de toamnă.

Săgetător

De prea multe ori ai avut încredere în cineva şi acum, în sfârşit, ţi-ai dat seama că nu este tocmai aşa cum credeai. Te simţi cam trist, dar familia ta este alături de tine, mai ales partenerul de viaţă, care te va încuraja şi de această dată. În câteva zile te vei simţi mai bine şi vei descoperi că anumiţi oameni din jurul tău sunt mai preţioşi decât credeai. S-ar putea să constaţi şi faptul că alţii, în care aveai încredere, sunt de nimic.

Capricorn

Sub aspect sentimental, această săptămână va fi una ieşită din comun. În sfârşit, dai dovadă de maturitate şi îi uimeşti pe apropiaţii tăi cu acest comportament.

De obicei, îi laşi pe alţii să se ocupe de lucrurile ce ţin de casă şi de gospodărie.

Acum, lucrurile se schimbă în favoarea ta. În aceste condiţii s-ar putea să primeşti o ofertă captivantă. Nu o rata.

Vărsător

Lasă-te purtat de val şi uită, în aceste zile, de reguli. Nu te mai gândi la fiecare pas pe care îl faci. Nu ţine cont de nimic şi bucură-te de ceea ce îţi oferă viaţa. Totodată, vei primi un mesaj, o invitaţie ciudată. La prima vedere, vei crede că e un joc. Citeşte-o cu atenţie. Acolo se ascunde ceva foarte important pentru viitorul tău. Dacă nu eşti pregătit să o accepţi, cel puţin nu o respinge.

Peşti

Te afli într-o perioadă plină, alertă şi solicitantă, iar ritmul nu va slăbi prea curând. Marte îţi dă multă energie de consumat prin muncă, dar aduce urgenţe, presiuni, turbulenţe. Promisiunile făcute în ultimul timp ar trebui respectate. Ai uitat de asta şi acum simţi pe propria piele furia unor prieteni care se simt lăsaţi deoparte de tine. Ar trebui să găseşti o modalitate prin care să le demonstrezi că îţi pare rău. Fă un pas în întâmpinare şi vei avea, în schimb, un şir de surprize neaşteptate, dar plăcute.

Sursa: www.eastrolog.ro


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *