Cadouri de la Dodon de Ziua Independenţei

Deputatul comunist Igor Dodon continuă campania «Iubesc Moldova» în zilele de sărbătoare de la sfârşit de august.

Dodon a lansat această campanie în preajma electoralei pentru locale. În august, în toate raioanele şi în Chişinău au fost afişate peste 50 de panouri cu mesajul: “Sunt cetăţean al Republicii Moldova şi mă mîndresc cu aceasta. 20 de ani sunt doar un început”. Astfel, în zilele de 23-27 august, cu prilejul aniversării a 20-a de la proclamarea Independenţei, în principalele localităţi ale R. Moldova vor fi distribuite materiale promoţionale cu sloganul «Iubesc Moldova».

Tinerilor din Chişinău, Bălţi, Soroca, Edineț, Orhei, Călărași, Căușeni, Cahul şi Comrat le vor fi transmise tricouri, chipiuri, steguleţe cu inscripţia “Iubesc Moldova”. Înainte de a primi aceste materiale, tinerii vor fi rugaţi, totuşi, să răspundă la unele întrebări: Care este anul fondării Ţării Moldovei? Care au fost anii de viaţă ai lui Ştefan cel Mare şi Sfânt? Ce simboluri conţine Steagul lui Ştefan cel Mare? Ce eveniment s-a produs la 27 august 1991? Iubeşti Moldova?”.

Oare ce ar răspunde Dodon la aceste întrebări, dacă ar fi luat prin surprindere?


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *