Ambulanţa nr. 6 la Parlament

Liderul comunist, Vladimir Voronin, s-a pornit iar cu circul mediatic. Odată cu astenia de primăvară, el a readus în atenţia publicului problema bolilor mentale la politicienii moldoveni.

Ca un cunoscător profund al maladiei, Voronin a vorbit despre frumuseţea utilizării cămăşii de forţă pentru politicienii care nu-i plac. Ca să lanseze o nouă rundă de spitalizare forţată, liderul comunist a declarat că noua sa fobie este tocmai cea veche: să nu apară în Moldova altă armată decât cea rusă. Astfel, pentru ca armata rusă să rămână neclintită, nestingherită, nestrămutată din Transnistria, oricine va rosti de azi înainte îmbinarea de cuvinte NATO-Moldova, să fie imediat plasat la Psihiatrie cu certificat de boală tras la xerox din timp.

Mai mult ca atât, liderul comunist Voronin a propus să fie creată o ambulanţă specială, nr.6, care să stea de veghe pe lângă Parlament, şi atunci când vreunul rosteşte îmbinarea interzisă, să fie spitalizat imediat.

Pentru aceasta, fiecare fotoliu din Parlament va fi dotat cu o cămaşă de forţă, iar politicienii vor fi instruiţi cum să se îmbrace unul pe altul în cămăşi. Ambulanţa nr. 6 de asemenea este dotată cu cămăşi de forţă, cu sală de forţă şi cu cabinet de consultare pentru „Forţa Nouă”.

Vladlena Petică


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *